Чт, 2024-03-28, 13:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:23
Янукович готовий розпустити Раду. "Регіонали" згодні. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
Президент України Віктор Янукович на зустрічі з депутатами фракції Партії регіонів сказав, що є багато звернень до нього про оголошення дострокових парламентських виборів. Про це після зустрічі з президентом в кінозалі Верховної Ради заявив нардеп від ПР Володимир Олійник, пише РБК-Україна.

"І у випадку, якщо ситуація не буде вирішена, президент сказав, що буде змушений підписати такий указ. Це не залякування", - зазначив депутат.

Також Олійник повідомив, що на засіданні фракції президент нагадав, що є конкретний план дій, є узгоджений проект закону про амністію, який передбачає звільнення адміністративних установ.

"Президент запитав: "Чи хочемо ми війни та подальшої ескалації, тоді ці будівлі й далі будуть захоплені"... "Сьогодні ми все узгодили, але опозиція несподівано прийшла і заявила , що у неї є свій план, що у неї є голоси для ухвалення свого закону, який не передбачає звільнення адміністративних установ", - сказав Олійник.

Крім того, нардеп від "Батьківщини" Леся Оробець написала у своєму Facebook: "...(члени ПР) пишуть sms-ки, що (Янукович) погрожує розігнати Раду, не підпише скасування законів 16 січня, і "рука не здригнеться".

Оробець також написала: "Кажуть, було 52 безіменних "регіонали", що проголосували на своїй фракції підтримати наш законопроект про безумовну амністію. Тому й приїхав Янукович".

Колесніков: більшість депутатів ПР готові до перевиборів

Більшість депутатів Партії регіонів поставилися з розумінням до ініціативи президент України Віктора Януковича розпустити Верховну Раду в разі відсутності подальшої співпраці між владою та опозицією та посилення політичних протистоянь у країні. Про це УНН розповів "регіонал" Борис Колесніков.

"Особисто я готовий до перевиборів і знайду гроші на власну передвиборну кампанію. У державі можна буде знайти гроші на парламентські перевибори. Більшість моїх колег-однопартійців з розумінням поставилися до слів Януковича і його ініціативи розпустити парламент", - сказав він.

"Регіонал" запевнив, якщо іншого виходу не буде, то депутати змушені будуть піти на вибори без зайвих вагань.

Тігіпко: Верховна Рада заслуговує, щоб її розпустили

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко вважає, що Верховна Рада VII скликання заслуговує того, щоб її розпустили. Про це він сказав журналістам у кулуарах після голосування за законопроект про амністію авторства "регіонала" Юрія Мірошниченка, повідомляє Gordonua.com.

"За такої ситуації, коли ми не можемо домовитися, знайти компромісний варіант документа, коли люди гинуть на морозі, ми гідні того, щоб нас взяти і розпустити", - сказав Тігіпко.

Від будь-яких інших коментарів він відмовився.

Нагадаємо, ввечері, 29 січня Верховна Рада прийняла за основу і в цілому законопроект, поданий нардепом від фракції Партії регіонів Юрієм Мірошниченко щодо амністії учасників акцій протесту. За відповідне рішення віддали голоси 232 народних депутати. Опозиція виступала категорично проти схвалення зазначеного законопроекту.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: янукович, відео, регіонали, розпустити Раду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]