Чт, 2024-04-25, 04:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:13
Київщину відвідала делегація зі США
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Делегація зі Сполучених Штатів Америки відвідала Київську область та оглянула місця скоєння воєнних злочинів російської федерації. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Іноземна делегація оглянула на Київщині місця масових вбивств українців, зруйновані російською армією житлові райони. Серед делегації перебувала також відома ведуча і письменниця Мітці Пердью. Вона була вражена масштабом воєнних злочинів росіян, наслідків безчинства агресорів і руйнувань, завданих Київщині.

Іноземці оглянули місця масштабних вбивств мирних жителів армією росії на території Храму Андрія Первозванного, де було захоронено понад 100 українців. Також делегація відвідала зруйнований житловий квартал "Ірпінські Липки" та вщент спалений тренінговий центр в Бучанському районі. Ворог знищив там фактично всі будівлі.

Окремо делегація звернула увагу на знищені росіянами на Київщині поліцейські будівлі в Бородянці, Макарові, Казаровичах, а також суттєві пошкодження в Ірпінському відділі поліції.

Зазначається, що російські військові бомбили поліцейські відділки, трощили авто, знищували інфраструктуру та руйнували системи відеонагляду.

"Правоохоронці й до сьогодні продовжують виявляти і документувати військові злочини російської федерації. Але спільними зусиллями ми обов'язково встановимо усіх винних осіб, які безжально катували і вбивали мирне населення. Кожен постане перед судом і відповість за свої злочини" - заявив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Також іноземна місія відвідала Чорнобиль. Місто було одним із перших, куди увірвалися російські загарбники у лютому. І досі тут лишаються свідчення вторгнення агресора.

Окрему увагу делегація зі США звернула на протидію торгівлі людьми під час воєнного стану. Також вони обговорили реалізацію заходів щодо виявлення та протидії домашньому насильству.

Як повідомляли ЗМІ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників на початку квітня. У визволених містах і селах зафіксовані масові руйнування та жорстокі вбивства росіянами мирних жителів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 422 | Додав: adminA | Теги: Київщина, делегація зі США | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]