Ср, 2024-05-01, 22:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:24
Кількість загиблих зросла до 17 осіб внаслідок російської атаки на Чернігів
Інші останні Новини з регіонів України

Згідно з оновленою інформацією, у Чернігові внаслідок російського обстрілу загинуло 17 осіб, зокрема двоє постраждалих померли в лікарні. Окрім того, у ДСНС повідомили про 60 постраждалих осіб, з них три дитини.

Своєю чергою, психологічну допомогу надано 58 особам.

Глава Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у коментарі ЗМІ повідомив, що для удару по місту ворог застосував крилаті ракети “Іскандер”.

Зауважимо, близько 9 ранку у низці північних областей почала лунати повітряна тривога. У Повітряних силах попередили про ракетну небезпеку. Згодом стало відомо про запуск ворогом ракети курсом на Чернігівщину. Через деякий час у місті пролунали вибухи.

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив, що росіяни вдарили трьома ракетами фактично по центру Чернігова.

В. о. мера Чернігова Олександр Ломако раніше повідомляв, що зафіксовано пряме влучання у 8-поверхову будівлю соціальної інфраструктури.

Вранці 17 квітня війська рф завдали ракетного удару по Одеській області.

Сьогодні вночі, 17 квітня, російські війська з РСЗВ здійснили обстріл мирного населення Білопілля Сумської області, внаслідок чого двоє людей зазнали поранень.

В Україні триває 784-та доба повномасштабної війни. За цей час, станом на 16 квітня, втрати військ рф у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 456 тисяч осіб.

Протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 2 ракетних та 64 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Станом на ранок 17 квітня, всього за добу ворог дев’ять разів атакував населені пункти Донецької області, внаслідок чого загинула людина.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 147 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]