Чт, 2024-04-18, 13:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:55
Кравчук - сьогодні всередині Росії проблеми, а завтра може початися її розвал
Інші останні Новини України

Сьогодні починаються проблеми всередині Росії, а завтра може початися її розвал.

Про це в інтерв'ю виданню "Гордон" повідомив перший Президент України Леонід Кравчук.

"Життя кращий учитель. І сьогодні життя показує, що Крим просить Путіна дозволити постачати українські продукти, оскільки вони там голодують. Настане час, і у Путіна запитають, чому він замість європейської цивілізованої моделі будівництва держави зберігає модель архаїчну. Чому він спирається тільки на китайську допомогу?", - сказав Кравчук.

За словами Кравчука, сьогоднішній технічний, гуманістичний і правовий прогрес знаходяться не там і вже сьогодні в Росії виникають проблеми і рано чи пізно ці питання почнуть задавати: "Сьогодні починаються проблеми всередині Росії, а завтра може початися її розвал. Бо історія показує, що саме так починається загибель шовіністичного націоналізму і загибель держави, яка хоче знищити іншу державу".

"Якби не було Донбасу, ні у кого із західних політиків не відкрилися б очі, і вони не побачили б, що таке Росія, а що - Україна. Я дивлюся на Лукашенко і Назарбаєва, і розумію, що вони практичні люди і відразу поставлять запитання про те, яка для них вигода брати участь у політичних кроках, запропонованих Росією. вони керівники своїх держав, національні інтереси яких вище, ніж інтереси Путіна", - додав перший Президент України.

Раніше Кравчук заявив, що Крим свого часу ще буде проситися назад до складу України.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: Росії проблеми, розвал, завтра, кравчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]