Ср, 2024-04-24, 01:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
Кризу завершено - "Мілан" розгромлено. "Барселона" повертається
Інші останні Новини світу
Каталонська "Барселона" зробила подиву гідний "камбек", зумівши пройти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Мілан" після безгольової поразки в першому матчі в два м'ячі. Ще в першому таймі найкращий футболіст світу чотирьох останніх років Ліонель Мессі ліквідував гандикап, а в другому Війя і Альба оформили побиття італійського гранда.

"Барселона" - "Мілан" 4:0

Голи: Мессі, 5, 40, Війя, 55, Альба, 90+2

"Барселона": Вальдес, Алвеш, Піке, Маскерано (Пуйоль, 77), Альба, Бускетс, Хаві, Іньєста, Педро (Адріано, 84), Мессі, Війя (А. Санчес, 75)

"Мілан": Абб'яті, Абате, Мексес, Сапата, Констан, Монтоліво, Амброзіні (Мунтарі, 60), Фламіні (Кркич, 75), Боатенг, Ньянг (Робіньйо, 61), Ель Шаараві.

Массіміліано Алегрі, наставник "Мілана": "Сьогодні "Барселона" діяла чудово, особливо в перші 30 хвилин. У них було кілька реальних шансів. У першому таймі у нас виникало багато проблем, тому що суперник чинив тиск і змушував робити помилки. Звичайно, кваліфікація залишалася питанням сантиметрів. Спочатку свій шанс не реалізував Н'янг, а потім ми упустили Мессі".

"Ця поразка розчаровує клуб і вболівальників, адже ми були близькі до мети. Нам є куди рости, а п'ять футболістів провели свою першу кампанію в Лізі чемпіонів. Це корисний досвід для нас".

Тренер "Барселони" Жорді Роура: "Це була неймовірна гра. Після першої зустрічі наше становище було важким, але гравці ще раз продемонстрували всім, що вони особливі. Вони показали приголомшливу працездатність і самовіддачу. Я пишаюся командою. З самого початку ми були налаштовані на перемогу, хоча в епізоді, коли "Мілан" влучив в штангу, нам пощастило".

"Ми намагалися звільнити простір, відправивши Війю ближче до центральних захисників, щоб вони не заважали переміщенням нашого Мессі. Це помітно підвищило активність наших дій на підступах до штрафного і в безпосередній близькості від чужих воріт".

"Критика команди останнім часом була досить багата. З цієї причини ми повинні подвійно пишатися гравцями, які показали всі свої найкращі якості. Їхні зусилля безцінні. Дуже важливо, як саме ми реагуємо на поразки. Ця команда в минулому виграла дуже багато титулів, але бажання та амбіції у нас залишилися".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: Мілан розгромлено, барселона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]