Чт, 2024-04-25, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:18
Майдан відправив "гінця" в Штати
Інші останні Політичні новини
Рада народного об'єднання "Майдан" затвердила звернення до Сенату США на засідання комітету з міжнародних справ 15 січня. Колишній міністр закордонних справ України Борис Тарасюк повезе до Вашингтона текст звернення, в якому також міститься список чиновників для санкцій, повідомив нардеп від "Батьківщини" Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Щойно рада Народного об'єднання "Майдан", на виконання рішення вчорашнього віча ухвалила рішення і затвердила текст звернення до Сенату США на засідання комітету з міжнародних справ 15 січня. Борис Тарасюк повезе у Вашингтон текст звернення, імена чиновників на санкції. Повний текст буде оприлюднений офіційно. Я зараз лише зазначу, що в список на санкції, крім київських чиновників, включені Кернес і Добкін", - написав Аваков.

Слухання щодо України в Сенаті США призначено на 15 січня. Ініціював слухання голова комітету з закордонних справ Сенату Роберт Менендес. Представники української діаспори зустрічались із впливовим сенатором-демократом Робертом Менендесом.

Під час зустрічі представники діаспори наполягали на тому, щоб уряд США зайняв сильну позицію щодо тиску Москви на Україну, через який президент України змушений був відмовитися від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. 7 січня Сенат вже ухвалив резолюцію щодо України.

12 січня Майдан закликав Сенат США запровадити санкції проти українських чиновників. За інформацією ЗМІ, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко є найвищим посадовцем, включеним до проекту списку осіб, проти яких уряд США планує запровадити санкції.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1096 | Додав: adminA | Теги: Майдан відправив гінця в Штати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]