Пт, 2024-04-19, 10:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:41
Медіахолдинг "РБК" російський олігарх Прохоров продає
Інші останні Новини російської федерації

В Росії власник групи "Онэксим" Михайло Прохоров продає медіахолдинг "РБК".

Про це пише газета "Коммерсант" з посиланням на джерела на ринку.

Як зазначає видання, консультації з цього питання почалися в лютому і тривають вже декілька місяців.

"Онэксим Михайла Прохорова готовий продати медіахолдинг РБК. За контроль в ньому він хоче отримати понад 250 млн доларів з урахуванням боргу компанії приблизно на 227 млн доларів. Пропозиція обговорюється з більшістю власників найбільших російських медійних активів, але домовленостей про угоду поки що немає ні з ким", - пише видання.

Експерти пов'язують бажання Прохорова вийти з проекту із закінченням активного етапу його політичної кар'єри: в грудні він поступився постом лідеру партії "Цивільна платформа" своїй сестрі Ірині, яка в липні також оголосила про рішення залишити його.

Учасники російського медіаринку також висловлюють думку, що для продажу є і економічні причини.

Для розвитку РБК потрібне додаткове фінансування, а Прохоров не готовий вкладати особисті кошти, вважаючи за краще залучити стороннього інвестора, при цьому, можливо, зберігши якусь частку в проекті.

Російський медіахолдинг РБК включає декілька інтернет-ресурсів, ділову газету, журнал, телеканал і напрям інтернет-хостингу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: російський олігарх Прохоров, медіахолдинг РБК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]