Пт, 2024-03-29, 07:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 »


Реабилитологи утверждают: дружба со спортом лишает любых недугов,
пишет интернет-магазин эмоций www.emozzi.com.ua. На часах - девять утра, а во Львовском межрегиональном реабилитационном центре социально-трудовой, профессиональной и медицинской реабилитации инвалидов уже яблоку негде упасть
Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время многие люди комплексуют из-за своего лишнего веса, однако, часто им помогает психолог, который раз и навсегда лишает их комплексов и заставляет полюбить себя



В Ізраїлі завершуються клінічні випробування приладу інфрачервоного випромінювання, у світлі променів якого можна побачити злоякісно змінені клітини, які знаходяться в крові людини.


З 1 січня 2013 року в Україні набуває чинності урядова постанова, якою затверджено нормативи прибуття бригад "швидкої допомоги" на місце виклику, а також введено поділ викликів на екстрені та неекстрені в залежності від стану пацієнта.



Новорічний стіл завжди переобтяжений розмаїттям продуктів, які, до речі, не завжди корисні і безпечні для здоров'я людини.




Рожденный на свет 8 марта, он определяется как раз мужским характером. В независимой Беларуси он был первым писателем, осужденным за литературное произведение





Ініціатива про видалення органів у померлих українців викликала чимало дискусій і в суспільстві, і в середовищі професіоналів.




У цих стінах батьки тікають від телекамери і старанно ховають своїх дітей. Бо, якщо знайомі впізнають, буде тавро на все життя.


Украинский ученый рассказал о
лечение близорукости, которое, по его мнению, лучше всего доверить специалистам офтальмологической клиники "Свит зору", которую в Интернете можно найти по адресу svit-zory.com.ua



До 15 грудня МОЗ проведе в кожній області обговорення своєї ініціативи, що стосується трансплантації органів.





Чи може секс із роботом допомогти людям жити довше? Деякі футуристи дотримуються саме такої думки.



Сейчас многие страдаю от кашля, а поэтому напоминаем вам — лечить его стоит только тогда, когда он
теряет свой первоначальный защитный характер




Непрекращающийся кашель может сигнализировать и о раке легких, и о сердечной недостаточности



Ігор Курилець, завідувач міжнародного нейрохірургічного центру в Києві та філії в місті Стрию, що на Львівщині, разом з польським колегою завідувачем ортопедичного відділення Вроцлавської лікарні Кшиштофом Колтовским зробили операцію 11-літній дівчинці з Києва, яка мала сколіоз.



Врача-психотерапевт и сексолога Александр Владимирович Коломийчук вспоминает своих клиентов - семью дальнобойщика