Нд, 2024-04-28, 06:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 22 23 24


У США лікарі створюють свої спілки і відраховують туди гроші. З цього спільного казана і покривають потім багатомільйонні позови постраждалих пацієнтів. Ставка українського хірурга вищої категорії - 1850 гривень.
Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Представники Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) не відмовилися від участі в медичному обстеженні екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, але до України поки що не прибудуть.



Діти — найбільша радість для батьків, а саме тому часто дорослі намагаються дарувати дітям найкращі і найцікавіші подарунки.



У перші дні 2012 року на Житомирщині від переохолодження вже загинули десятеро людей, повідомив працівник прес-служби Головного управління МНС України у Житомирській області Сергій Уланов.



В наше время, когда трудно представить себе жизнь современного человека без компьютеров, ноутбуков, планшетников и телевизоров, а также без другой техники, которая негативно влияет на зрение людей,



В Российской Федерации, а также в Украине и других странах мира семьи часто распадаются из-за алкогольной зависимости мужа или жены.


Медики дійшли висновку, що депресію у людини викликають не шкідливі для здоров'я продукти (фаст-фуді, чіпси тощо), а, навпаки, досить натуральні.




Афродизіаки - речовини, які стимулюють статевий потяг. Про них багато говорять, проте, чи справді вони виконують таку важливу функцію, напевне, мало хто знає.



"У нашій країні зареєстровано, відповідно до державної статистичної звітності, близько 25 млн хворих, які страждають на серцево-судинні захворювання. З-поміж них - близько 12 млн хворих на артеріальну гіпертензію".


 

У Донецькій області станом на ранок п'ятниці зареєстровано новий випадок захворювання на холеру і ще один випадок вібріононосія, повідомляється на сайті Донецької обласної санітарно-епідеміологічної служби.


 
Передбачається, що у загальнонаціональному масштабі реформа розпочнеться 2014 року. Поки ж задумане реалізовуватимуть у кількох «пілотних» регіонах - з вересня почнуть реформувати охорону здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській і Донецькій областях.

1-15 16-30 ... 316-330 331-345 346-356