Пт, 2024-03-29, 01:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:19
Митно-брокерські послуги: кому довірити в Україні
Інші останні Новини України

Митно-брокерські послуги

ТДД-Компані є однією з найпотужніших фірм в Україні, що надає великий діапазон митних послуг не лише для корпорацій-учасників ЗЕД, а й для тих, хто щойно вирішив зайнятись зовнішньоекономічною діяльністю. Дана компанія буде супроводжувати діяльність вашої фірми на всіх етапах роботи – допоможемо вдало провести процедуру акредитації підприємства на Митниці. Якщо це необхідно - вам запропонують митно брокерські послуги не тільки в Києві, а й по області, організують відправку вантажу в будь-яку точку нашої країни, та за її межами.

Юристи цієї компанії з радістю проконсультують вас стосовно всіх тонкощів митного законодавства, визначення коду товарів за товарною номенклатурою ЗЕД, розрахунку вартості платежів на митниці, тощо.

Звернувшись до ТДД-Компані вам не доведеться перейматись щодо можливої затримки вантажу на митниці чи будь яких інших проблем, адже їх величезний досвід, напрацьовані та перевірені часом контакти допоможуть вирішити будь-які питання стосовно вашого вантажу.

Перелік митно брокерських послуг, які надає ТДД-Компані:

  1. акредитація підприємств в митних органах, постановка на облік (при необхідності);
  2. послуги митного брокера при оформленні документації стосовно вантажу в різноманітних митних режимах;
  3. митне очищення вантажу (при необхідності);
  4. впорядкування та оформлення всіх видів митних декларацій, дозвільної документації, сертифікація товару та ін.;
  5. кваліфіковані консультації щодо складання зовнішньоекономічних договорів;
  6. підтвердження митної вартості товару, факту експортування товарів за межі України з подальшою компенсацією ПДВ.

ТДД-Компані піклується про своїх клієнтів, саме тому тут розробили декілька видів співпраці. Наприклад, якщо вам необхідна разова митно брокерська послуга – ласкаво просимо, або ж ви маєте можливість стати їхнім постійним клієнтом і підписати з комапнією довгостроковий контракт на обслуговування, що в подальшому гарантує для вас суттєві знижки на всі види послуг даної компанії.

Ця компанія співпрацює з підприємствами будь-якої форми власності, приймає замовлення на різноманітний обсяг вантажу.

Кредо ТДД-Компані – «процвітання та розвиток» вашого підприємства. Адже саме від вашого успіху та розвитку залежить їхній імідж!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1537 | Додав: admin | Теги: тдд компанія, митно брокерські послуги | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]