Сб, 2024-04-20, 08:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
На Андріївському узвозі голі киянки-сноубордистки каталися під наглядом чоловіків
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Вчинок 23-річної Каті і 27-річної Інни став топ-темою в соціальних мережах. Інтернет-аудиторія розділилася на дві групи: одні підтримують за хоробрість, інші засуджують за легковажність. Дівчата приїхали на Андріївський узвіз, роздяглися догола і почали кататися на сноубордах. Своє відео вони виставили в Інтернеті, пише "Комсомольская правда в Украине".

"Ми не грали на публіку, а просто насолоджувалися життям", - каже Катя, пояснюючи свій вчинок тим, що їхня головна мета - це пропаганда здорового способу життя та гармонія з природою.

"Той, хто не бував оголеним на холоді, не може оцінити всієї повноти задоволення", - розповіла Інна.

За спуском Каті та Інни спостерігали їхні чоловіки, яких дівчата взяли з собою, якщо до них чіплятимуться нав'язливі залицяльники. Разом з друзями й однодумцями молоді люди щонеділі ходять до Гідропарку, аби зануритися в холодну воду. Власної оголеності не соромляться.

Згадаймо, 25 березня у Вінниці затримали двох підлітків, які намагались оголеними зайти до одного з розважальних комплексів міста.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1501 | Додав: adminA | Теги: Андріївський узвіз, нагляд чоловіків, голі киянки-сноубордистки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]