Чт, 2024-04-25, 01:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:01
На Донбасі воює брат Кадирова
Інші останні Кримінальні новини

Колона російської військової техніки 25 серпня спробувала прорватися з території Росії в Україну в районі Новоазовська. У самому Маріуполі люди масово почали скуповувати продукти, вулиці спорожніли, вишикувалися черги за паливом, повідомляють "Подробности".

В місцевому військкоматі спростували інформацію про обов'язкову мобілізації. Але обстановка в цій частині регіону дійсно залишається напруженою. Як повідомило джерело в Маріупольському прикордонному загоні, було кілька спроб проривів військових колон, як з боку Росії, так і в зворотному напрямку.

Зі Старобешеве йшла колона під російськими прапорами і ДНР з метою створити коридор для вивозу "вантажу 200" і поранених бойовиків з-під Іловайська на територію Росії. І, за словами джерела, в цій колоні нібито їхав і брат Рамзана Кадирова Салман.

З боку Росії також зайшла колона бойової техніки, і зупинилася в районі населеного пункту Рози Люксембург. За інформацією наших прикордонників військові з того боку зайняли вичікувальну позицію. Маскують техніку значить наказу про подальші дії не отримали, припускають прикордонники. Новоазовськ і Седово підконтрольні силам АТО.

А ось прикордонні пункти цих міст зайняли війська під триколором. Ця інформація від самих прикордонників. І можливо це та частина колони, яка проривалася в напрямку Новоазовськ - Маріуполь і була розбита артилерійськими і авіаційними ударами української армії.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 882 | Додав: adminA | Теги: Донбасі воює брат Кадирова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]