Чт, 2024-04-25, 08:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:18
На Одещині оголошено штормове попередження. В Україні знеструмлено 12 населених пунктів
Інші останні Надзвичайні новини
Станом на ранок 3 червня в Україні залишаються знеструмленими 12 населених пунктів (відновлено – 131) в двох областях. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

Зокрема в Одеській області без електроенергії залишаються вісім населених пунктів (відновлено – 123) та у Київській – чотири (відновлено – 8).

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Крім того, штормове попередження оголошено в Одесі та Одеській області на понеділок, 3 червня, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляє департамент інформації і зв'язків з громадськістю Одеської міськради, очікується гроза, пориви вітру до 15-20 м/с.

Одеська міськрада у зв'язку з цим попросила городян бути уважними, обмежити вихід на вулицю, обходити обірвані дроти, старі дерева тощо, обмежити поїздки і паркувати машини в безпечних місцях.

Як повідомлялося, 31 травня ввечері над Одесою пронісся ураган: одна людина загинула, ще 36 отримали травми. Стихія завдала істотної шкоди міському господарству.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 862 | Додав: adminA | Теги: Одещина, україна, знеструмлено 12 населених пунктів, штормове попередження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]