Пт, 2024-04-19, 19:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:54
На Олімпіаді-2016 у Ріо-де-Жанейро вирішив виступити Володимир Кличко
Інші останні Спортивні новини
Чемпіон світу в суперважкій вазі з боксу за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" 37-річний Володимир Кличко підтвердив своє бажання взяти участь у літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро в 2016 році.

Про це повідомляє сайт офіційного фан-клубу братів Кличків із посиланням на інтерв'ю, дане спортсменом Gulfnews.

Зокрема, Кличко заявив: "Я, безумовно збираюся взяти участь в Олімпіаді, якщо на той час збережу здоров'я й мотивацію. До Олімпіади залишається ще два з половиною роки. З одного боку, вони здаються вічністю, а з іншого, пролетять дуже швидко". Нагадаємо, Кличко-молодший є олімпійським чемпіоном Ігор 1996 року в Атланті й раніше неодноразово заявляв про бажання повторити свій успіх.

Раніше повідомлялося, що пояс чемпіона світу за версією WBC, який після призупинення кар'єри Віталієм Кличком став вакантним, вже хоче приміряти на себе молодший брат боксера - Володимир Кличко, який володіє трьома іншими чемпіонськими титулами в суперважкій вазі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 828 | Додав: adminA | Теги: Володимир Кличко, ріо-де-жанейро, Олімпіаді-2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]