Пт, 2024-04-19, 13:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:07
На приїзд Януковича чекають у Черкаському діагностичному центрі: муштрують студентів і лікарів
Інші останні Новини з регіонів України
У Черкаський обласний діагностично-консультативний центр близько 10.00 прибула міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, повідомляє Gazeta.ua.

Приїзд президента Віктора Януковича очікують близько 10.30.

Перед цим будівлю оглянула міліція з собаками. Також працівники міліції оглянули два реанімобілі, які має подарувати президент обласній лікарні.

Поблизу будівлі діагностичного центру на президента чекають представники районних рад області, а також студенти і медики.

Біля входу курсантів академії пожежної безпеки вишикували у дві колони. Кожен із них тримає прапор України. На вулиці біля маршрутної зупинки виставили з десяток наметів Партії регіонів.

Друге місце, яке має відвідати Янукович у Черкасах - центр надання адміністративних послуг. Туди журналістів не пускають.

Зазначимо, що як заявив один з головних ідеологів, начальник відділу екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров'я Михайло Стрельников, на реформу в сфері екстреної медицини знадобиться мінімум п'ять років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1061 | Додав: adminA | Теги: приїзд Януковича, Черкаський діагностичний центр, студентів і лікарів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]