Пт, 2024-04-26, 08:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:53
На відновлення Донбасу за два роки уряд залучив понад $1,5 млрд донорських коштів
Інші останні Економічні новини

Дана сума перевищує оцінку орієнтовного обсягу фінансових потреб, яку раніше дали спільна місія ЄС, ООН та Світовий банк.

Сума коштів іноземних донорів, залучених українським урядом в 2015-2016 роках на відновлення постраждалих від війни регіонів сходу України та допомогу постраждалим, перевищила 1,5 млрд доларів (1,3 млрд євро і 286,6 млн дол. США). Про це пише DT.UA.

За словами автора статті, дана сума перевищує оцінку орієнтовного обсягу фінансових потреб на виконання Програми «Відновлення і розбудова миру у східних регіонах України», яку раніше дали спільна місія ЄС, ООН та Світовий банк.

«Цих коштів мало би вистачити на фінансування трьох компонентів цільової програми: інфраструктура і соціальні послуги; відновлення економіки і соціальна стійкість; розбудова миру і громадська безпека. Реалізовуватися вона має у п'яти областях (формула 2+3) — Донецькій, Луганській та регіонах, де оселилося найбільше переміщених з них осіб (Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій)», – йдеться в статті.

Як повідомлялося, бойовики на Донбасі блокують ремонтно-відновлювальні роботи важливих об'єктів цивільної інфраструктури поблизу лінії розмежування сторін на Донбасі.

Крім того, вісім населених пунктів на Донеччині вже неможливо відновити.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: 5 млрд донорських коштів, $1, два роки, уряд, відновлення Донбасу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]