Пт, 2024-03-29, 06:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:00
Напередодні 8 березня митники обіцяють без перешкод пропускати імпортні квіти
Інші останні Туристичні новини
Міністерство доходів і зборів, враховуючи посилений попит на квіткову продукцію в лютому-березні, взяло на особливий контроль митне оформлення імпорту зрізаних квітів і квітів у горщиках.

На сьогодні немає обмежень щодо місця здійснення митного оформлення квітів. Оформлення цієї групи товарів відбувається в звичайному режимі та з дотриманням термінів відповідно до вимог чинного законодавства. Квіти - це особливий товар, який не має тривалого терміну зберігання. У відповідності зі статтею 360 Митного кодексу України, митний контроль товарів, що мають обмежений строк чи особливий режим зберігання, здійснюється першочергово, зазначає прес-служба Міндоходов

Разом з тим, митники рекомендують імпортерам використовувати в даному випадку електронне декларування. Використання цього варіанту дозволить значно прискорити процес митного оформлення товарів.

При цьому митники застерігають суб'єктів господарювання від спроб безпідставного підвищення вартості квітів в роздрібному продажі в святкові дні. Ніяких економічних передумов для цього немає, а об'єднання баз даних Податкової та Митної служб дозволяє здійснювати контроль за фінансовою діяльністю компаній, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність і роздрібну торгівлю, в тому числі контролювати правильність сплати всіх необхідних платежів до держбюджету.

Нагадаємо, щорічне весняне опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) про те, які подарунки хочуть отримати жінки на 8 березня, та чи співпадає це з планами чоловіків, показало, що в цілому взаєморозуміння майже досягнуто.

Згідно з результатами опитування, перші 6 подарунків, які хотіли б отримати жінки - це квіти, турбота і увага, ювелірна прикраса, романтична подорож, туалетна вода або парфуми і косметика, романтична вечеря.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 959 | Додав: adminA | Теги: без перешкод, 8 березня, митники, імпортні квіти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]