Пт, 2024-03-29, 02:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:07
Нову марку з Кримським мостом випустить "Укрпошта"
Інші останні Культурні новини

марка крим міст укрпошта "Укрпошта" готується до випуску нової поштової марки "Кримський міст на біс!" присвячений підриву Кримського моста.

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

"Як Ви розумієте, готували її давно разом з художником Юрієм Шаповалом. Там і пральна машинка, і ворожа техніка, і наручники, які Крим розриває з росією", – розказав гендиректор пошти.

Він також додав, що тираж буде 7 мільйонів, а номінал марки М – 18 гривень. Отримати її можна буде в першій половині листопада.

Оскільки не всі розуміють сакральну значущість Кримського моста для росії та важливість його походження для ходу українсько-російської війни, для ескізу марки вирішили використати сцену з відомого фільму. Про це йдеться у повідомленні пресслужби «Укрпошти»:

"Точно так само, як ширився міф про непотоплюваність пароплаву, так і росія вибудувала міф про те, що Кримський міст – символ вічного зв’язку українського Криму з росією".

Як відомо, 8 жовтня близько 6-ї години ранку стався вибух Керчинського мосту, який з’єднував росію з Кримським півостровом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 426 | Додав: admin | Теги: Крим, марка, міст, Укрпошта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]