Нд, 2024-04-28, 15:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 140 141 142 143 144 ... 226 227 »

 

 

Мэр Берлина Михаэль Мюллер объявил, что будет блокировать использование муниципального имущества и средств группами и организациями, выступающими за бойкот государства Израиль.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-09-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Федеративная Республика Германия и Франция с учетом расхождений между Украиной и РФ в ближайшее время разработают концепцию видения миротворческой миссии ООН на Донбассе.


 

В уряді Німеччини заявили, що можливу миротворчу місію ООН на Донбасі слід розміщувати на всій території конфлікту, а не лише вздовж лінії зіткнення.


 

Посли країн Євросоюзу ухвалили рішення про продовження санкцій проти фізичних осіб та компаній через агресію Росії проти України ще на шість місяців.


 

Через наближення урагану "Ірма" на двох заморських територіях Франції – Сен-Бартелемі та Сен-Мартен – оголошено найвищий рівень загрози.


 

 

Модернізація польської армії протягом наступних 14 років коштуватиме понад 130 мільярдів євро (550 млрд злотих).


 

 

Збройні сили Франції через два роки почнуть використовувати озброєні безпілотні літальні апарати.


 

Лідер німецьких "Зелених" Джем Ездемір вважає правильною політику санкцій стосовно Росії і заявив, що РФ перетворює сама себе на "відкриту в’язницю".


 

 

По мнению Грибаускайте, отношения с Россией будут сложными, пока РФ не примет независимость других стран.


 

"Посли ЄС у середу мають продовжити візові заборони та заморожування активів на 6 місяців для осіб та компаній, що загрожують суверенітету України".


 

Євросоюз чекає від України виконання всіх умов, необхідних для отримання третього траншу макрофінансової допомоги ЄС, зокрема, вирішення проблеми з мораторієм на експорт деревини.


 

 

Канцлер ФРГ Ангела Меркель заявила, что возвращение к нормальному диалогу с РФ возможно только при выполнении Минских соглашений.


 

 

У ЄС вважають, що Велика Британія має продовжувати виплати за своїми зобов'язаннями, в рамках Євросоюзу, до 2023 року.


 

Кількість мігрантів, які прибувають до Італії через Середземне море, знизилася на 10% з початку року, а в серпні падіння склало 87%.


 

 

Для любителів прогулянок в оголеному вигляді було виділено частину Весанського лісу – найбільшого зеленого масиву французької столиці.