Ср, 2024-04-24, 06:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 144 145 146 147 148 ... 226 227 »

 

 

Пожежа на найбільшому у Європі нафтопереробному заводі Shell в нідердандському місті Роттердам сталася в ніч на 30 липня.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-07-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Єврокомісія запустила проти Польщі процедуру запобігання порушень, направивши їй лист з офіційним повідомленням.


 

З п'ятниці, 28 липня, в Іспанії в центральному регіоні Кастилія-Ла-Манча почалися масштабні лісові пожежі, які все ще не вдалося загасити.


 

 

У суботу 29 липня в столиці Естонії Таллінні в рамках пілотного проекту для перевезення пасажирів на один з маршрутів вийшли безпілотні автобуси.


 

Правляча партія Польщі "Право і справедливість" не збирається відмовлятися від планів щодо реформування судової системи.


 

 

Франція створить у Лівії центри для обробки заяв шукачів притулку, які намагаються потрапити до Європи через Середземне море.


 

 

ЄС може ніколи не "перетравити" економічні наслідки членства Туреччини, тому її вступ до блоку виключений.


 

Німецький регулятор Bundesnetzagentur не включив у перспективний план розвитку газотранспортної мережі країни п'ять проектів, пов'язаних з російським газопроводом "Північний потік - 2".


 

Нові санкції передбачають штрафні санкції для європейських компаній, які, зокрема, співпрацюватимуть з російським "Газпромом" при реалізації газопроводу "Північний потік-2".


 

 

Президент Литвы Даля Грибаускайте приветствует новые санкции, которые приняла Палата представителей Конгресса США в отношении России.


 

 


В  2017 році польський ринок праці відчуває брак зварників, водіїв і шліфувальників.


 

Причиной стала жаркая, сухая и ветреная погода на юго-востоке страны. Леса горят на территории острова Корсика, города Каррос, что возле Ниццы, и Сен-Тропе.


 

 

Президент Польщі Анджей Дуда наклав вето на закони про Верховний суд та Державну раду судочинства.


 

Это решение основывается на докладе президента Франции Эммануэля Макрона и канцлера Германии Ангелы Меркель относительно имплементации Минских договоренностей.


 

 

Больше всего подтопило Любушское и Великопольское воеводства на западе Польши, а также Куявско-поморское воеводство на севере.