Сб, 2024-04-27, 00:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 152 153 154 155 156 ... 226 227 »

 

Єврокомісія рекомендує продовжити контроль на внутрішніх кордонах деяких країн ЄС, запроваджений у зв'язку з міграційною кризою.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кабінет міністрів Чехії складе повноваження через підозри в ухиленні від сплати податків міністром фінансів країни Андреєм Бабішем, заявив прем'єр-міністр Богуслав Соботка.


 

По итогам выборов, прошедших в минувшее воскресенье, победу на внутренних выборах в Демократической партии Италии одержал бывший премьер-министр Маттео Ренци.


 

Российские мотоциклисты из клуба "Ночные волки", которые являются основными организаторами и участниками пробега "Дороги Победы - на Берлин", не были допущены на территорию Польши.


 

Згадуємо сьогодні жертв великої етнічної чистки. 70 років тому, весною 1947 року протягом трьох місяців було вигнано з домівок і виселено близько 140 тис. громадян ПР українців та лемків.


 

 

Евросоюз на экстренном саммите принял стратегию действий на время Brexit - выхода из состава ЕС Великобритании.


 

 

У Брюсселі сьогодні відбудеться саміт лідерів 27 країн Європейського союзу, присвячений питанню виходу Великої Британії з ЄС.


 

 

Европейский союз намерен продлить антироссийские экономические санкции, действие которых истекает 31 июля.


 

 

В результате теракта 7 апреля в центре Стокгольма погиб еще один человек, сообщила полиция Швеции. Пятой жертвой стала 60-летняя женщина, которая скончалась от травм.


 

 

Европарламент официально начал процедуру снятия депутатской неприкосновенности с кандидата в президенты Франции от партии "Национальный фронт" Марин Ле Пен.


 

Уряд Польщі вимагає від України симетричних дій в історичних питаннях, що полягає у відповідному вшануванні жертв Волинської трагедії.


 

Французская разведка пришла к выводу, что лояльные президенту Сирии Башару Асаду силы совершили химическую атаку 4 апреля в городе Хан-Шейхун в сирийской провинции Идлиб.


 

 

В Испании задержаны девять подозреваемых, которые, по версии следствия, являются джихадистами и могут быть причастны к терактам в Бельгии и Франции.


 

Операцію проводили в кількох населених пунктах провінції. В результаті було зроблено декілька затримань, щоправда, у поліції не уточнюють точну кількість затриманих.


 

Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи схвалило рішення про створення незалежного органу, що має розслідувати звинувачення в корупції, висловлені на адресу кількох топ-посадовців ПАРЄ.