Пт, 2024-05-17, 06:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 161 162 163 164 165 ... 226 227 »

 

 

Відповідальність за ратифікацію Угоди про асоціацію України з ЄС нині лежить тільки на Нідерландах. Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск за результатами саміту ЄС.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-12-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Представники 57 країн-членів Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) не змогли погодити спільну заяву за результатами дводенної конференції в Гамбурзі.


 

 

Профільний комітет Європейського парламенту з питань цивільних свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) схвалив компроміс, досягнутий між Європейським парламентом та Радою Європейського Союзу.


 

 

Верховний суд Польщі відхилив касаційну скаргу прокуратури на рішення Краківського суду щодо відмови у екстрадиції до США режисера Романа Поланскі.


 

 

Предложенная премьер-министром Италии Маттео Ренци конституционная реформа провалилась, не встретив поддержки жителей на прошедшем в воскресенье всенародном референдуме.


 

 

Президент Франції Франсуа Олланд заявив, що не висуватиме свою кандидатуру на президентських виборах 2017 року.


 

З 1 жовтня 2017 року жінки зможуть виходити на пенсію у віці 60 років, а чоловіки – у 65. Попередня коаліція PO-PSL підняла пенсійний вік до 67 років для чоловіків і жінок, при цьому він мав підніматися поступово.


 

Голова МЗС ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр у четвер 9 листопада 2016 року запропонував скликати надзвичайну зустріч міністрів закордонних справ країн-членів Євросоюзу для обговорення результатів президентських виборів у США.


 

Россияне покупают в Финляндии земельные участки, которые могут использоваться для размещения в стране военнослужащих Российской Федерации без опознавательных знаков.


 

 

Після тривалого спаду економіка Греції цього року нарешті відновить зростання. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас.


 

Західні лідери країн-учасниць "нормандської четвірки" обговорили в середу з російським президентом стан виконання Мінських угод від перемир'я до виборів, і не змогли затвердити дату нової зустрічі.


 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков жорстко розкритикував заяву президента Франції Франсуа Олланда про необхідність проведення виборів на окупованій проросійськими бойовиками території Донбасу.


 

 

Сейм Польщі розглянув у першому читанні проект закону про заборону торгівлі в неділю у великих торговельних центрах і супермаркетах.


 

 

Європейський Союз перебуває не в найкращому стані, оскільки країни-члени розсварені та бракує солідарності в блоці. Про це заявили голова Європарламенту Мартін Шульц та президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.


 

Польско-украинский портал «Порт Европа» приглашает всех студентов (и других желающих) воспользоваться бесплатным интернет-курсом польского языка для украинцев.