Ср, 2024-04-24, 16:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 102 103 »

 

 

Любой автолюбитель мечтает приехать в автосалон, положить деньги на стол кассиру и уехать на новеньком авто.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-04-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

С приходом теплых месяцев машинные грузоперевозки выполняются с учетом нюансов действующего сезона погоды.


 

Всі жінки люблять носити взуття на підборах - це модно, красиво, до того ж вони ще й роблять красуню стрункішою. Деякі моделі туфель настільки зручні, що навіть не хочеться роззуватися.


 

 

Многие слышали о таком разделе маркетинга как брэндинг – занимающийся разработкой и утверждением уникального имиджа фирмы или торговой марки.


 

 

Голова НАЗК Наталія Корчак звернулася до правоохоронців, заявивши, що вбачає у діях посадовців Держслужби спецзв’язку, а також  ДП "УСС" ознаки службових злочинів.


 

 

Міністерство оборони України готове виконувати домовленості про припинення вогню в зоні АТО з 1 квітня, які були досягнуті у Мінську.


 

 

Інформацію про візит прес-секретаря президента Росії Дмітрія Пєскова в окупований Луганськ наразі перевіряє Служба безпеки України.


 

Как чудесно, что у вас есть дача! Живописное место для проведения отпуска или выходных дней. Можно дышать свежим воздухом, наслаждаться ароматом цветов и каждое утро бегать босиком по траве. Это прекрасно!



Старейшему юмористу Украины исполнилось 80 весен. Мы пообщались с ним и узнали, что последние новости Украины у него вызывают только плохие эмоции.


 

Задача любой рекламной плоскости или конструкции состоит в привлечении внимания потенциального потребителя. Массивные крышные установки справляются с возложенной на них миссией.


 

Статус Основного союзника поза НАТО зазвичай надають Сполучені Штати країнам, які в майбутньому не стануть членами НАТО.


 

У Міністерстві закордонних справ України з подивом сприйняли публічні заклики віце-прем'єр-міністра Угорщини Жолта Шем'єна до створення автономій угорської меншини в сусідніх країнах.


 

 

Світ повинен повністю ізолювати Росію, щоб не допустити Третьої світової війни.


 

Крім жертв і руйнувань, які принесла агресія Росії на схід України, в окупованих районах також мають місце численні випадки торгівлі людьми, примусової праці й рабства.


 

Окупований Донбас не повернеться до складу України, оскільки там не залишилося місцевого населення, які б цього прагнули.