Чт, 2024-04-18, 09:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 102 103 »

 

 

Покупки через интернет совершаются многими по той простой причине, что это не только удобно, но и экономно.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У центрі Києва на Майдані Незалежності у неділю 19 лютого розпочинається мітинг прихильників Організації українських націоналістів з нагоди вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.


 

 

У Києві в Українському домі відкрили виставку фотографій про події на Майдані. Відкриття приурочили до третьої річниці Революції Гідності.


 

 

 

В местах с дефицитом качественной питьевой воды хорошим выходом из положения является бурение скважин.


 

 

Командир легендарної 72-ї ОМБР полковник Андрій Соколов вважає, що під Авдіївкою українські військові здали екзамен на зрілість.


 

 

В 2017 году в Украине пройдёт около 25-ти бригадных учений с боевой стрельбой с привлечением около 80 тыс. резервистов.


летние шины


Когда поездки совершаются на кроссовере, в качестве подходящих летних шин понадобятся шинные модели с характерными особенностями. В подобных условиях летние шины для кроссовера.


 

 

Міністерство освіти та науки розробляє план інтернаціоналізації освіти, зокрема в частині оптимізації процесу вступу до українських вишів іноземних студентів.


 

 

«Крылатые качели летят, летят, летят»... Помните эту детскую песенку? Было время, когда её напевали все, от старого до малого.


 

Військово-Морськихі сили (ВМС) Збройних сил України (ЗСУ) разом з правоохоронними органами та іншими військовими формуваннями посилили охорону берегової лінії Чорного та Азовського морів.


 

 

С наступлением холодного времени года становится актуальным вопрос обогрева в доме.


 

Значительная часть киевских предприятий арендует помещения для своих офисов. Вполне естественно, что им часто приходится сталкиваться с такой задачей, как переезд офиса.


 

 

Часовое искусство восходит с каждой минутой на новые вершины и просто поражает своими шедеврами. Такая компания как Tissot не пасёт "задних" в своём деле.


 

Дитяча кімната - це саме багатофункціональне робоче місце в будинку. Тут і спальня, і кабінет, і спортивний зал, і ігрова. Від батьків вимагається дуже серйозний підхід.


 

 

Колишній бранець бойовиків Володимир Жемчугов, який сьогодні здобув звання Героя України, заявив, що його приклад засвідчив: Україна ніколи не покине своїх громадян.