Пт, 2024-03-29, 09:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 95 96 »


21 серпня цього року співробітники Служби безпеки України затримали двох осіб, що підозрюються у причетності до будівництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-08-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Сімферополі, де ввечері 22 серпня проходила зустріч лідера КПУ Петра Симоненка з виборцями, група кримських татар закидала головного комуніста країни яйцями і гнилими фруктами.




Кількість жителів Запорізької області, які одержують профілактичне лікування від сибірки, на сьогоднішній день становить 36 чоловік.


Внаслідок негоди минулої ночі постраждали декілька областей України. На Рівненщині ураганний вітер обірвав електропроводи, зірвав дахи з будинків і поламав дерева.



У Харкові на Білгородському шосе відкрили пам'ятник велосипедисту.



Сьогодні, 19 серпня, жителі та гості міста Коломиї Івано-Франківської області, в якому діє єдиний у світі Музей писанки, святкують 771-ту річницю з дня заснування міста.



У місті Біла Церква Київської області на території торгової марки "Дригало" в триповерховому цеху з виробництва харчових напівфабрикатів виникла пожежа в суботу увечері.



Из-за бесхозяйственности страдают тротуары, автомобили и водители. На проспекте Свободы во Львове автомобиль провалился в яму, образовавшуюся на тротуаре.



Частина 30-кілометрової зони відчуження Чорнобильської АЕС і саме місто Чорнобиль вже придатні для проживання людей. Про це заявили українські експерти на прес-конференції у середу.



У Дніпродзержинську Дніпропетровської області губернатор Олександр Вілкул від Партії регіонів категорично зажадав зняти кілька білбордів із соціальною рекламою, які стосувалися виборів і ПР зокрема.



Многие украинцы мечтают устроить себе праздник на берегу Черного моря где-то в Тавриде. Однако, очень часто не знают, как это сделать, чтобы не ехать на полуостров заранее


Внаслідок ДТП на 18-му км автодороги Одесса-Мелітополь-Новоазовськ 13 осіб госпіталізовано, з них п'ять громадян Російської Федерації (з них троє дітей), троє громадян Білорусії (з них двоє дітей) і п'ять українців (з них троє дітей).



Кіровоградська обласна організація Партії регіонів вимагає спростувати інформацію про використання адмінресурсу, яку опублікував молодіжний портал "Гречка".



Интерьер костела Святых апостолов Петра и Павла (Иезуитов) будет в изображении в 3D-измерении. Каждый желающий, пользующийся Интернетом, сможет "виртуально походить храмом", посмотреть на настенную роспись, уникальные иконы, иконостас.