Сб, 2024-04-20, 12:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:21
Тролейбус в'їхав у банк у центрі Житомира
Інші останні Новини з регіонів України

У центрі Житомира тролейбус із пасажирами в'їхав у будівлю банку. Як повідомляє "Житомир.info", в п'ятницю, 5 жовтня, близько півночі тролейбус маршруту № 3 "Богунія-Вокзал-Смолянка" в'їхав в будівлю UniCredit Bank на вул.Київська, 64.

Тролейбус рухався по Київській в бік центру, перед перехрестям з вул. Хлібна раптово різко повернув вліво і в'їхав в житловий 5-поверховий будинок, на першому поверсі якого знаходиться відділення банку.

За словами головлікаря міської станції швидкої допомоги Анатолія Сови, в аварії постраждало 8 осіб - пасажири тролейбуса.

Всі вони отримали легкі тілесні ушкодження, деяким медична допомога була надана прямо на місці. Водій не постраждав.

Водночас, як повідомила керівник Відділу громадських зв’язків УМВС України у Житомирській області Алла Ващенко, в результаті ДТП постраждало троє людей.

"В аварії постраждало троє пасажирів тролейбуса. Вони отримали легкі тілесні ушкодження, медики надали їм невідкладну допомогу",- уточнила Ващенко.

За даними керівника прес-служби Управління ДАІ у Житомирській області Миколи Яцкевича, водій тролейбуса пояснює аварію технічною несправністю машини.

Правоохоронцями проводиться перевірка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 985 | Додав: nowyny | Теги: Житомир, тролейбус в'їхав у банк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]