Ср, 2024-04-24, 02:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 95 96 »


Кіровоградська обласна організація Партії регіонів вимагає спростувати інформацію про використання адмінресурсу, яку опублікував молодіжний портал "Гречка".
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-08-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Интерьер костела Святых апостолов Петра и Павла (Иезуитов) будет в изображении в 3D-измерении. Каждый желающий, пользующийся Интернетом, сможет "виртуально походить храмом", посмотреть на настенную роспись, уникальные иконы, иконостас.



Кримських татар стає менше при владі. На сьогодні керівні посади автономії продовжують займати лише чотири представника кримських татар.




На території біосферного заповідника "Асканія Нова" 4 серпня о 17.05, виникла пожежа, внаслідок якої вигоріло близько 100 га сухої трави.



Багатьом сучасним українцям цікаво знати, де можна прочитати актуальні відгуки про кафе Вінниці, міста, яке останнім часом користується великою популярністю у туристів з України і Російської Федерації.



Злива напередодні в Криму затопила село Красна Поляна Чорноморського району. У хатах плавають меблі, у дворах течія знесла паркани, затопила підвали, городи та автомобілі.



Літо вже майже добігає кінця, а значить незабаром наступить осінь -  період року, який вдало підходить для розширення саду і посадки саджанців.



В понеділок тривала ліквідація окремих вогнищ лісової пожежі в Голопристанському районі Херсонської обл. на території Гладковського лісництва.



В Одесі поставлять пам'ятник Стіву Джобсу. З ініціативою встановити скульптурну композицію "Спасибі, Стіве!" виступили студенти і ректорат Одеської державної академії технічного регулювання і якості.




У Криму п'ятеро жителів Києва 23-25 ​​років потрапили в лікарню, отруївшись грибами.



У гостей і жителів Бердянська (Запорізька область) найближчим часом з'явиться можливість покататися на найбільшому в Україні "чортовому колесі".



Міліція затримала заступника керівника Первомайського виборчого штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Людмилу Нікітськіну.



Державна виконавча служба Головного управління юстиції в Закарпатській області заарештувала майно Ужгородської міськради. Про це розповів мер Ужгорода Віктор Погорєлов.


У січні цього року 45 відсотків акцій «Західенерго», яке було головним споживачем видобутого на Львівщині вугілля, придбав холдинг ДТЕК, що входить до групи СКМ Ріната Ахметова. Тепер найбагатшій людині України належать 70 відсотків «Західенерго».



Украинцы начали активнее пользоваться услугами зоогостиниц для своих домашних любимцев. Временные помещения для кошек и собак становятся особенно актуальными в период отпусков.