Пт, 2024-04-19, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:38
Обамі передали список кандидатів на санкції з України
Інші останні Політичні новини
Адміністрація Барака Обами обговорила з українською діаспорою в Вашингтоні кроки з реагування на утиск демократії в Україні.

Як повідомляють джерела "Української правди", зустріч відбулася у п'ятницю, 3 січня, в Eisenhower Executive Office Building, який відноситься до комплексу споруд Білого дому.

З боку американської влади у зустрічі взяла участь Карен Донфрід, помічник президента Обами і старший директор з питань Європи в Раді національної безпеки США.

Зустріч відбулася для обговорення дій з боку Америки з підтримки демократичного процесу в Україні.

Представники діаспори закликали Білий дім ввести санкції проти українських чиновників. Зокрема, на зустрічі звучали прізвища секретаря Радбезу Андрія Клюєва і міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Також, серед інших, представники діаспори назвали прізвища голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна і мера Харкова Геннадія Кернеса, які, на їх думку, причетні до розправи над активістами ЄвроМайдана.

Згідно з указом президента США № 7750, під санкції потрапляють не тільки чиновники, а й члени їх сім'ї включаючи дітей.

Нагадаємо, 10 грудня 2012 року Ренату Кузьміну, який в той момент займав посаду заступника генерального прокурора України.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: санкції, України, список кандидатів, Обамі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]