Пт, 2024-04-19, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:14
Обговорили війну і співпрацю з енергетичної безпекин Данилюк і Болтон
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Данилюк і Болтон обговорили війну і співпрацю з енергетичної безпеки

Радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон і секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк обговорили шляхи мирного відновлення територіальної цілісності України та реформи в країні.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Відмінна дискусія пройшла сьогодні з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Данилюком про підтримку США українських реформ і мирного відновлення української території", - написав Болтон у своєму Twitter.

Водночас міністр енергетики США Рік Перрі повідомив, що провів "продуктивну дискусію" в Білому домі з радником Болтоном, представником США в ЄС Гордоном Сондландом, спецпредставником США з питань України Куртом Волкером і Олександром Данилюком про "можливості розширення співпраці в галузі енергетичної безпеки України при адміністрації Володимира Зеленського".

Нагадаємо, як заявляв посол України в США Валерій Чалий, зустріч президентів Зеленського і Трампа мають підготувати до серпня-вересня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: Данилюк і Болтон, війна і співпрацю з енергетичної бе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]