Пт, 2024-03-29, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:13
Офіс Опозиційного блоку у Дніпрі спалили
Інші останні Новини з регіонів України

  Як стверджують у партії, вночі двоє невідомих кинули в будівлю кілька пляшок із запальною сумішшю.

У ніч на 11 травня в Дніпрі невідомі підпалили офіс політичної партії "Опозиційний блок" на проспекті Яворницького, 5. Про це повідомила прес-служба партії.

Як зазначили в "Опоблоці", о пів на четверту ранку двоє невідомих чоловіків у капюшонах кинули в будівлю кілька пляшок із запальною сумішшю, після цього втекли на автомобілі. Пожежу ліквідували дві пожежні машини.

Нагадаємо, у Дніпрі 9 травня під час ходи до монументу Слави представників Соціалістичної партії та партії «Опозиційний блок» між ветеранами АТО і охороною та поліцією виникли сутички.

Поліція застосувала кийки, постраждало декілька ветеранів АТО, одного з розбитою головою забрала швидка допомога.

Як пояснили правоохоронці, конфлікт розпочався через те, що соціалісти йшли колоною з рожевими прапорами своєї партії. На прохання їх опустити не відреагували.

Також кілька ветеранів АТО зупинили колону «Опозиційного блоку», що йшла також до монументу Слави із синіми кульками. Тут сутичка виникла між ветеранами АТО й чоловіками спортивної зовнішності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 852 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, офіс Опозиційного блоку, спалено | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]