Чт, 2024-04-18, 19:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:14
Окупант розвінчав пропаганду про успіхи армії рф в Україні - "повна маячня". (перехоплення)
Інші останні Новини російської федерації

Мати не могла повірити синові, що на телебаченні передають неправдиву інформацію.

Окупант розповів, що на російському телебаченні брешуть про успіхи армії на війні в Україні. Він також повідомив про стару техніку, яку рашисти застосовують для боротьби проти ЗСУ.

Перехоплення розмови ворожого солдата з матір'ю опублікував прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України в офіційному каналі.

Спочатку окупант розповів, що його підрозділ просто сидить в окопах між російською та українською артилерією. Рашист також повідав, як ЗСУ успішно обстрілюють ворожі позиції. Мати на це каже, що на телебаченні показують, як працюють літаки на фронті та інше. А син далі розвінчав всю пропаганду.

"Пішли вони на*уй, пі*даболы. Послухай, ось все, що показують – повна маячня, ось повна. Це ви*бони, ось перепрошую за слова. Ти б бачила, ми, коли супроводжували колону техніки, — це пі*дець. Це 50-х років, 60-х і все в одиничних, ну, штучних — там 3 танки, 5 таких БМП там, "мотолиг". Нічого на*уй немає. У нас все старе. Я тобі більше скажу: ми ще й про*обуємо техніку", — розповів окупант.

Мати відповіла, що по телевізору показують, як російська армія здобуває в битвах бойові машини ЗСУ.

"Пі*даболы. Я пам'ятаю це, я кожен раз дивуюся тому, що показують по телевізору — параша це все. Тут сором взагалі відбувається. Я кажу, і техніку ми дивилися, у нас аж сльози наверталися. Охре*іти, я кажу — 4 танки, а вони іржаві, як вони їдуть — взагалі незрозуміло. Убиті, пропалені", — продовжив рашист.

Окупант розповів, що найкрутіше, чим вони стріляють — це С-300. Але зенітні ракетні комплекси використовуються рідко через проблеми з боєприпасами. За словами рашиста, їх "погано підвозять". "Гради" теж застосовуються раз в день або два. Іноді пролітає літак або вертоліт, але куди вони б'ють, незрозуміло. Наостанок окупант назвав російську армію "позорищем" і сказав матері не вірити пропаганді на телебаченні.

Окупант розвінчав пропаганду про успіхи армії рф в Україні

Проблеми з технікою в російській армії

Згідно зі свіжими даними від Генштабу ЗСУ, з моменту повномасштабного вторгнення українські захисники знищили майже 15 тисяч одиниць різноманітної техніки. Сюди відносяться 2377 танків, 1405 артилерійських систем, 264 літаки і 227 гелікоптерів.

З кінця травня рф відправляє на фронт в Україні розконсервовані танки Т-62, які були прийняті на озброєння в срср більше 60 років тому.

За оцінками військових експертів, через санкції росія може виготовляти тільки застарілу техніку без високотехнологічних деталей, наприклад, лазерних далекомірів і приладів нічного бачення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 436 | Додав: adminA | Теги: пропаганда, маячня, окупант, розвінчання, україна, успіхи армії рф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]