Чт, 2024-03-28, 23:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:18
Оренду та комунальні платежі Будинку профспілок Майдан оплатив
Інші останні Економічні новини
Координатор штабу національного опору, депутат Верховної Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Степан Кубів заявляє про те, що штаб сплатив всі комунальні платежі та плату за оренду Будинку профспілок у Києві 30 грудня 2013 року, повідомляє пресс-служба партії "Батьківщина ".

"Термін дії (оренди Будинку профспілок) де-факто закінчився 25 грудня. А 30 числа були виставлені рахунки за оренду, за комунальні послуги, і ми їх оплатили безготівково. Коли підприємство приймає зобов'язання через банківську установу по безналу - це є визнанням угоди", - зазначив Кубів .

Депутат також підкреслив, що комендатурі Штабу досі не було пред'явлено рішення про припинення договору оренди в оригіналі, що, на його думку, свідчить про те, що її автоматично продовжено.

Як повідомлялося, президія Федерації профспілок України зобов'язав мітингувальників проти влади звільнити Будинок профспілок у Києві до 30 грудня.

Раніше опозиція продовжила оренду Будинку профспілок у Києві до 25 грудня.

Опозиція вважає законним розміщення мітингувальників проти влади в Будинку профспілок.

2 грудня президія ФПУ ухвалила рішення тимчасово надати частину своїх приміщень в Будинку профспілок для розміщення, обігріву, медичної допомоги членам профспілок, які беруть участь у мирній акції, і забезпечив роботу їдальні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 947 | Додав: adminA | Теги: оренду, Майдан оплатив, комунальні платежі Будинку профспіл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]