Чт, 2024-04-18, 16:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:41
Перевірка встановить, чи віддав харківський міліціонер ножа “тітушці”. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини
Харківські правоохоронці проводять службову перевірку щодо інформації про те, що міліціонер віддав нападнику ножа і допоміг йому зникнути. Про  це повідомляє «5 канал» з посиланням на прес-службу обласного управління.

Інцидент стався напередодні під час проведення євроакції поблизу пам’ятника Ярославу Мудрому. Під час заходу молодики намагалися розпочати бійку та закидали євромайданівців димовими шашками. Одного з нападників затримали, проте він показав червону книжечку і його відразу відпустили. На місці сутички правоохоронці знайшли ніж. Автор відео зафіксував, як міліціонер віддає знахідку ймовірному зловмиснику. Потому обоє залишили місце проведення Євромайдану. На учасників харківського Євромайдану невідомі неодноразово нападали – зокрема, спалювали автівки – а на координатора акції, Дмитра Пилипця, скоїли замах.

Микола Голуб, заступник начальника ГУМВС України в Харківській області: «В отношении той информации, которая была выставлена в сети интернет о том, что, якобы, работники милиции, принимавшие участие в охране общественного порядка во время проведения этих мероприятий, должным образом не отреагировали на события, которые там происходили – в настоящее время эта информация зарегистрирована в журнале единого учета Киевского РО милиции, а также по данному факту проводится служебная проверка соответствующей службой ГУ внутренних дел в Харьковской области».



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: перевірка, харківський міліціонер, ножа “тітушці”. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]