Пт, 2024-03-29, 16:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
По Москві з тризубами і триколорами їздили кримські велосипедисти
Інші останні Новини з регіонів України

Збірна Криму з велоспорту на етапі традиційних багатоденних гонок "Тур Гваделупи" виступила у формі з двома прапорами - з гербом України на спині і з триколором на шортах. Змагання відбулися в Москві, повідомляє "Сегодня".

"Росія підметушилася і оперативно пошила кримчанам російську форму, в якій вони виступали на міжнародних гонках в Росії. Але при цьому у них залишилися українські ліцензії, і на сайті світової Федерації велоспорту вони проходять як українські спортсмени", - прокоментувала ситуацію менеджер української професійної велокоманди ISD Continental team Олена Герус.

Відзначимо, що Федерація велоспорту України поки не припиняє фінансування спортсменів з Криму. Це на той випадок, якщо Росія від них відмовиться.

Раніше міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов заявляв: "Ми розмовляли з усіма спортсменами, які перебували в Криму, і запропонували їм та їхнім сім'ям переїхати на материк з наданням усіх житлових умов. Тим, хто не хотів звідти їхати через різні обставини, ми надаємо фінансову підтримку. Вони їздять на збори та змагання. Наприклад, сімейним ми допомагали влаштувати дітей в школу або садок, знайти роботу дружині або чоловіку".
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 783 | Додав: adminA | Теги: тризубами, кримські велосипедисти, триколорами, Москві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]