Пт, 2024-03-29, 02:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:08
По позиціях ООС на Донбасі бойовики за добу 18 разів відкривали вогонь
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики за добу 18 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Втрат серед українських військових немає

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) минулої доби, 29 серпня, бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі один раз із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Бойовики вели прицільний вогонь із міномету калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зокрема, застосували міномет на Горлівському напрямку в районі населеного пункту Новгородське.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Світлодарськ, Південне, Новгородське, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Лебединське та Водяне", - повідомляють у ООС.

Втрат серед українських військових немає. У ООС зазначають, що у цілому інтенсивність обстрілів бойовиками позицій українських військових помітно знизилася, хоча повністю умов “шкільного” перемир'я ворог не дотримується.

Від початку поточної доби, 30 серпня, противник один раз обстріляв позиції ООС в районі Луганського зі станкового протитанкового гранатомету.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 29 серпня КПВВ "Новотроїцьке" тимчасово закрили через пожежу, що спричинила детонацію мін.

За рішенням командувача об’єднаних сил в КПВВ "Новотроїцьке" було введено режим "червоний" і пропускні операції тимчасово припинені. Роботу КПВВ буде відновлено після стабілізації ситуації в районі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Донбас, Вогонь, позиції ООС, 18 разів, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]