Пт, 2024-04-19, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
Почалося засідання ТКГ у Мінську
Інші останні Новини України

У Мінську почалося засідання ТКГ

У рамках засідання ТКГ по Донбасу буде розглянуто питання обстрілу бойовиками санітарного автомобіля поблизу селища Водяне.

У Мінську (Білорусь) у вівторок, 2 липня, почали свою роботу підгрупи Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ Білорусі у Twitter .

"У Мінську почали свою роботу підгрупи Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на сході України", - сказано в повідомленні.
 
Зауважимо, секретар РНБО Олександр Данилюк раніше анонсував, що в рамках засідання Тристоронньої контактної групи по Донбасу буде розглянуто питання обстрілу бойовиками санітарного автомобіля поблизу селища Водяне.

Як повідомлялося, 1 липня близько 10.50, під час виконання військовими медиками ООС завдань з евакуації пораненого в районі населеного пункту Водяне, російськими окупантами було обстріляно автомобіль одного з підрозділів Об'єднаних сил. Бойовики поцілили у автомобіль "Хаммер" з ПТКР.  Унаслідок обстрілу загинули двоє військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти - старший матрос Сергій Майборода і сержант Ірина Шевченко. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: Мінськ, засідання ТКГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]