Чт, 2024-04-25, 18:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:46
Подробиці зникнення жінки із 8-річною донькою: програла в ігри, хотіла отруїтися
Інші останні Кримінальні новини

Повідомили подробиці зникнення в місті Переяслав-Хмельницький на Київщині 30-річної Олени Лисенко з донькою Ганною, 8 років.

Напередодні зникнення жінка намагалася вкоротити собі віку. Вона випила щурячу отруту із заспокійливими таблетками, повідомив її чоловік Анатолій, передає ТСН.

Її вдалося врятувати: жінку вчасно доставили до лікарні, де їй промили шлунок. Втім, з лікарні Олена втекла і попрямувала до школи, де навчалася її дочка.

"Зайшла в школу - закінчилися уроки - забрала дитину за руку і пішла в невідомому напрямку", - розповів батько сімейства.

За словами Анатолія, проблеми у його дружини почалися через ігри на планшеті, в які постійно програвала чималі суми грошей.

"Став помічати, що весь час ігри, ігри, все кричав, але щоб зберегти сім'ю якось терпів", - зізнається чоловік.

Незадовго до спроби самогубства його дружини виявилося, що вона програла всю матеріальну допомогу, яку вони отримали на новонародженого сина.

Сусіди стверджують, що Олена боялася гніву Анатолія. За їх словами, раніше чоловік пив, бив свою дружину і навіть виганяв її з дому. У школі Ганни підтверджують, що знали про проблеми в родині дівчинки.

Правоохоронці продовжують пошуки жінки і дитини, а Анатолій чекає їх повернення додому.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 973 | Додав: abel | Теги: кримінал, скандал, шок, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]