Ср, 2024-04-10, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:08
Науковці з'ясували, чому і для чого жінки імітують оргазм
Інші останні Новини світу науки і технологій

Більше половини жінок симулюють оргазми й роблять це задля того, щоб партнер їх не зраджував, виявили американські науковці, повідомляє ТСН з посиланням на The Daily Telegraph.

Крім того, з'ясувалося, тим жінкам, які приховують настання клімаксу, частіше вдається зберегти стосунки з чоловіком.

Дослідники провели опитування серед 453 гетеросексуальних жінок віком від 18 до 46 років, що перебувають у постійних стосунках щонайменше останні півроку.

53,9% респонденток зізналися, що вдавали оргазми зі своїм нинішнім партнером.

Причому "жінки, які відчували підвищений ризик невірності свого партнера, були більш схильні вдавати оргазм", зауважують науковці.

Водночас виявилося, що жінки, що прикидаються в ліжку, частіше підозрюють своїх половинок у зраді, порівняно з жінками, які ніколи не симулювали оргазмів.

Результати дослідження науковців з Колумбійського університету в Нью-Йорку та Оклендського університету опублікував журнал The Archive of Sexual Behavior.

Дослідження, проведене організацією HealthyWomen, встановило: сучасні жінки не отримують задоволення від сексу і не приділяють йому належної уваги.

Нагадаємо, що британські дослідники дійшли висновку, що 76% жінок готові займатися сексом заради схуднення навіть після виснажливого дня.

Викладачі психології в Університеті Техасу Сінді Местон і Девід Басс, автори книжки "Чому жінки займаються сексом", переконані: коли жінки займаються сексом не з кохання, вони мають на те низку інших причин. Часто представниць прекрасної статі "тягне" на інтим почуття жалощів до чоловіка, бажання позбутися головного болю і навіть з "подяки за хорошу вечерю".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1252 | Додав: nowyny | Теги: оргазм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]