Ср, 2024-04-24, 02:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 164 165 166 167 168 ... 182 183 »



Польща вважає неадекватною реакцією заяви окремих країн про бойкот чемпіонату Європи з футболу-2012 в Україні у зв'язку із ситуацією з демократією.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка міститься в Качанівській виправній колонії в Харкові, другий тиждень продовжує голодування, заявила на брифінгу під стінами колонії в четвер її дочка Євгенія Тимошенко.




Сполучені Штати висловлюють серйозну стурбованість умовами лікування та утримання під вартою екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. З такою заявою виступила держсекретар США Хілларі Клінтон.




Міністр оборони Австрії Норберт Дарабос, також відповідальний за спорт, не з'явиться на товариському матчі Австрія-Україна, який відбудеться 1 червня в місті Інсбрук.




"Чемпіонат стане тим вікном для Європи, через яке можна побачити не лише як Україна грає у футбол, а й як Київ грає за європейськими правилами та стандартами", - зазначив єврокомісар.




Ситуація зі свободою преси у світі в 2011 році вперше за вісім років не погіршилася. Таку думку висловили автори щорічної доповіді неурядової організації Freedom House.




Українська міліція вимагає термінового реформування перед футбольним чемпіонатом Євро-2012. Про це заявляє правозахисна організація Amnesty International.




Влада США в понеділок, 30 квітня, опублікувала документ, в якому перераховані країни, де найгірше захищаються права на інтелектуальну власність.




Європейська футбольна федерація (УЄФA) може перенести проведення запланованого на початок цього літа фіналу чемпіонату Європи з футболу на інший рік через ситуацію в Україні.



Перевірка прокуратурою харківської області заяв Юлії Тимошенко про заподіяння їй насильства не підтверджує інформацію екс-прем'єра.



У Євросоюзі розраховують, що керівництво України надасть гарантії відсутності загроз здоров'ю екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко, а також розробить юридичний механізм звільнення.




Переслідування політичних супротивників в Україні кидає тінь і на саму державу, і на тих, хто такі рішення приймає, заявив президент РФ Дмитро Медведєв.



Лікарі відкинули будь-яку симуляцію симптомів з боку Тимошенко і заявили про те, що її успішне лікування неможливе в Україні, де клініки не мають необхідного оснащенням і методики.




Київський районний суд Харкова до 21 травня відклав розгляд справи екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".


Віктор Янукович віддячив Едуарду Ставицькому за допомогу за Межигір'я, віддавши йому міністерське крісло Миколи Злочевського. Останнього гарант відправив до Клюєва. На нових посадах Ставицький торгуватиме надрами і зароблятиме на вибори, а Злочевський розбудовуватиме РНБО.