Чт, 2024-04-25, 02:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:14
Повернутися до офіційно визнаних кордонів ПА НАТО закликала Росію
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

НАТО підтримує євроатлантичні прагнення Грузії

НАТО і Парламентська асамблея НАТО твердо підтримують Грузію та євроатлантичні прагнення Грузії.

Про це заявив президент Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі, передає "Грузія Online".

За його словаам, ті події і процеси, які відбуваються в регіоні, важливі для західних країн. "Ми визнаємо ті неймовірні зусилля, які Грузія показала в останні роки з точки зору посилення демократії.

У Грузії вражаючі результати. Гадаю, наша присутність тут доводить, що ми дуже цінуємо ваші зусилля. Ми завжди розглядаємо питання, пов'язані з вашим регіоном.

Стабільність Грузії важлива не тільки для Грузії і регіону, але і всіх західних країн, що відбувається в регіоні важливо, якщо враховувати агресивну поведінку Росії в Грузії, Україні та Молдові", - сказав Паоло Аллі.

За його словами, конфлікти в Грузії, Україні та Молдові становлять небезпеку для всіх. "Отже, наш месидж в тому, що ми підтримуємо Грузію і її територіальну цілісність.

Росія повинна повернутися до офіційно визнаних кордонів. Ми твердо прихильні захищати і підтримувати Грузію в плані розвитку демократії та євроатлантичних прагнень", - заявив президент Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі.

Нагадаємо, У НАТО заявили, що захист їх країн починається з України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 684 | Додав: adminA | Теги: ПА НАТО, офіційно визнані кордони, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]