Чт, 2024-03-28, 17:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:31
Прем'єром Пакистану утретє став Наваз Шаріф
Інші останні Новини світу Пакистанський парламент затвердив Наваза Шаріфа на посаді прем'єр-міністра країни. Шаріф стає прем'єром втретє - безпрецедентний для Пакистану випадок.

Його було зміщено з поста прем'єра 14 років тому в результаті військового перевороту, проте він знову очолив кабінет, після того як його партія "Мусульманська ліга" в травні виграла вибори, повідомляє BBC Росія.

У своїй першій промові в новій якості Шаріф закликав США припинити атаки безпілотників на племінних територіях на північному заході країни. За словами Шаріфа, Сполучені Штати мають поважати суверенітет і незалежність Пакистану.

Прем'єр Пакистану має намір відігравати роль політика-миротворця. Він обіцяє поліпшити відносини не тільки з США, а й зі своїми сусідами - Індією і Афганістаном.

"Шаріф впевнений, що знайде компроміс з США щодо суперечливих питань, наприклад, щодо ударів американських безпілотників по прикордонних з Афганістаном територіях", - пише автор статті "Шаріф націлений на поліпшення відносин з США".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: утретє, Наваз Шаріф, прем'єр Пакистану | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]