Чт, 2024-03-28, 12:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:29
Призером Міжнародного фестивалю фотографії в Англії стає молодий український фотограф
Інші останні Культурні новини
Роботи молодого українського фотографа Саші Курмаза стають одними з найяскравіших у секції Експозиція англійського відкритого фестивалю фотографів Format International Photography Festival. Український фотограф отримує приз секції Експозиція, повідомляє The Guardian.

"Для мене роботи молодого українського фотографа Саші Курмаза стали одними з найяскравіших, виставлених на секції Експозиція. Його фото богеми і аутсайдерів - це не для людей зі слабкими нервами. В його роботах є енергія народу, яка і виокремлює їх з ряду найбільш концептуальних фото. Курмаз описує себе як людину з "красивої і водночас потворної країни, України, тому його роботи відображають різкі переходи від ненависті до любові", каже куратор фестивалю Льюїс Клеменц (Louise Clements).

Слід зазначити, що Фестиваль відбувається за підтримки університету міста Дербі, починаючи з 2004 року. Виставка цьогоріч проходить з 8 березня по 7 квітня і складається з двох категорій: Фокус (Focus) і Експозиція (Exposure). На фестивалі представлені фотографії 300 учасників, які були дібрані в результаті програми відкритої подачі робіт.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 946 | Додав: adminA | Теги: Міжнародного фестивалю фотографії в, Призер, український фотограф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]