Пт, 2024-04-19, 22:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:00
Про можливу емоційну нестійкість через погоду попередили українців
Інші останні Медичні новини

Згідно з графіком ефективної температури по показнику Міссенарда, в Україні з 28 липня по 1 серпня будуть фіксуватися переважно комфортні погодні умови. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"Згідно з графіком ефективної температури по показнику Міссенарда, в Україні з 28 липня по 1 серпня будуть фіксуватися переважно комфортні погодні умови. Субкомфортні погодні умови будуть фіксуватись у вечірні години вівторка, у ранкові години середи та ввечері у четвер. Під час субкомфортних погодних умов людина відчуває помірне тепло навантаження, суб’єктивне тепловідчуття – дуже тепло.

Можуть спостерігатися перепади емоційної активності, зниження уваги та працездатності, підвищена сонливість. Терморегуляторне навантаження слабке, відмічається як - "прохолодно", може спостерігатись погіршення самопочуття, емоційна нестійкість, зростає збудливість та дратівливість, зниження імунітету", - повідомили синоптики.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 635 | Додав: admin | Теги: емоційна, україна, погода, нестійкість, попередження | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]