Пн, 2024-09-16, 21:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:53
путін виведе військо з України, а ЗСУ озброять "до зубів" - США оприлюднили новий "мирний план" Трампа
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

путіну висунуть ультиматум, після якого він буде змушений вивести своє військо з України. Якщо він не погодиться, Америка дасть Україні найновітнішу зброю, причому в необмеженій кількості, І тоді ЗСУ розіб'ють ворога вщент. Такі основні засади нового "мирного плану" Трампа.

Його оприлюднив однопартієць кандидата у президенти - керівник окружного відділення республіканської партії з 45-го округу асамблеї штату Нью-Йорк Борис Пінкус.

Коротко про новий "мирний план" Трампа

путіну буде дано час на виведення свого війська з України. Причому йдеться про виведення не за межі 2022-го року, а до кордонів 1991-го.

Якщо росія не погодиться на таку пропозицію, то наступним кроком буде повне озброєння ЗСУ. Америка озброїть українську армію найновітнішою зброєю. Причому її дадуть в такій кількості, скільки потребуватимуть українські військові.

"Суперсучасні види зброї, які ще ніхто і ніколи за кордоном не отримував, Україна її отримає у необмеженій кількості, з тим, щоб Україна могла силою викинути цих варварів за кордони 1991 року", - заявив Пінкус.

Кількома днями раніше схожий "мирний план", і також від Трампа, озвучили колишній держсекретар США Майк Помпео та американський лобіст Девід Урбан. Вони кажуть, що у випадку свого обрання президентом Дональд Трамп і надалі підтримуватиме Україну. Причому ця підтримка буде не лише словах. Ймовірний американський гарант готовий надати нашій країні ленд-ліз на пів трильйона доларів.

У США оприлюднили новий “мирний план“ Трампа: путін виведе військо з України, а ЗСУ озброять “до зубів“

Крім того, Трамп обіцяє:

  • дати для ЗСУ найсучасніше озброєння, якого ще не мала жодна армія світу;
  • дати дозвіл українським військовим на необмежене використання далекобійної американської зброї;
  • запровадити дієві санкції проти рф.

Таким чином Дональд Трамп розраховує не лише допомогти Україні, але й утримати світ від розв'язання Третьої світової війни. Якщо ж він не стане президентом, то Третя світова, яка покладе край людській цивілізації, може стати реальністю, кажуть його однодумці. Отже, не тільки українцям, а й усьому світові залишається чекати на "друге пришестя" Трампа.

Нагадаємо, раніше радники Трампа представили інший мирний план для України. Там також обіцяли озброїти ЗСУ "до зубів", але допускали тимчасові територіальні поступки росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 255 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]