Чт, 2024-03-28, 23:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
"Регіонали" на Донеччині повстали проти начальства
Інші останні Новини з регіонів України
Ініціативна група у складі семи депутатів Горлівської міськради (Донецька область) стурбована ситуацією, що склалася в депутатському корпусі та міської організації Партії регіонів.

Щоб привернути увагу до Горлівки і тимчасового керівника міських "регіоналів", нардепа Ігоря Шкірі, якого звинувачують у "політичному рейдерстві і захопленні виконавчої влади", вони адресували звернення верхівці партії, зокрема, голові Партії регіонів Миколі Азарову, його заступнику Сергію Тігіпку, голові парламентської фракції ПР Олександру Єфремову, голові Донецької обласної організації ПР Борису Колеснікову і його заступнику Андрію Шишацькому, голові контрольної комісії Олександру Касянюку, передає Gorlovka.ua.

Як вказується в тексті листа, "на депутатів, які не поділяють деструктивної політики Ігоря Шкірі, чиниться тиск аж до погроз від його помічників".

"Регіонали", які підписалися під листом, вважають, що особливо ситуація загострилася в січні-лютому 2013 року, коли депутатам міської ради було запропоновано підписати нове положення щодо фракції та угоду, за якою депутат або повинен голосувати, як вирішила політрада або політвиконком міської організації, куди входять більшість депутатів міської ради, або буде виключений з лав партії і фракції, і повинен покласти депутатський мандат.

"Сьогодні ми розуміємо, що стратегія і тактика Ігоря Шкірі спрямована на політичне рейдерство і захоплення як політичної, так і виконавчої влади, для чого він незаконно очолив і сьогодні є в.о. голови Партії регіонів Горлівки", - пишуть вони.

На думку підписантів, "сьогодні його дії (Ігоря Шкірі - ред.) Негативно впливають на авторитет партії, а такі політичні сили як "Фронт Змін", БЮТ, "Свобода", користуються даною ситуацією і зміцнюють свої рейтинги".

У завершенні листа депутати згадали про Віктора Януковича. "Для того, щоб на високому якісному рівні провести вибори президента від Партії регіонів В.Ф. Януковича в 2015 році, нам потрібна злагоджена робота єдиної команди, а не нагнітання агресії в депутатському корпусі та в місті, чим і займається Шкіря І.М. і його помічники", - завершують вони свого листа.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 964 | Додав: adminA | Теги: начальство, регіонали, донеччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]