Пт, 2024-03-29, 12:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
Регіони повстали: люди блокують дороги і пікетують владу. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
У Вінниці кілька тисяч людей перекрили центральну вулицю міста - Соборну і зібралися біля будівлі облдержадміністрації. Більшість учасників акціі протесту - молодь, яка зібралася за призовом в соціальних мережах, пише ZN.UA.

Як повідомляють місцеві видання, люди вийшли на вулиці близько 17:00 в середу, 22 січня, і повністю заблокували рух транспорту в центрі міста. Демонстранти скандували гасла "Банду геть", "Україна, вставай" і закликали перехожих і пасажирів громадського транспорту не бути байдужими і приєднуватися до акції протесту.

Близько 20:30 рух транспорту в центрі міста було відновлено.

У Львові студенти на знак протесту блокують дороги

Львівські студенти на знак протесту проти застосування сили в Києві до мітингувальників блокують дороги у Львові. Однак повністю руху транспорту вони не перекривають, щоб не порушувати закон, повідомляє ZAXID.NET.

Як повідомила студентка Українського Католицького Університету Ірина Добровольська, спочатку студенти зібралися на віче біля пам'ятника Івану Франку. На акцію прийшло близько 200 студентів. Після віче частина з них вирушили блокувати дороги.

"Студенти ходять пішохідними переходами, щоб не порушувати закон. Вони змінюють локації, щоб не створювати заторів", - сказала Ірина Добровольська.

Блокування вже пройшли на вул. Городецькій біля церкви Анни, біля Оперного театру на вул. Свободи, на початку вул. Чорновола.

Також частина студентів вирушила до військової частини 4114, що на вул. Стрийській, де на 17:00 заплановано віче.

Додамо, також сьогодні у Львові матері військовослужбовців зберуться на віче.

Активісти пікетували Закарпатське облуправління МВС в Ужгороді

Активісти пікетували Закарпатське обласне управління Міністерства внутрішніх справ України в Ужгороді. Про це повідомляє прес -служба "Удару".

Так, активісти вимагають зустрічі з начальником управління Василем Варцабою. Деякі з мітингувальників прийшли на акцію з портретами Сергія Нігояна, який загинув у Києві під час зіткнень на вул. Грушевського.

"Ми вимагаємо точної інформації про те, де знаходяться бійці закарпатського підрозділу "Беркут" і внутрішні війська. Ужгородський Євромайдан хоче бути впевненим, що цих людей зараз не звозять у Київ", - заявив голова ужгородського "Удар" Ростислав Буланов.

Зазначимо, що керівника обласного управління міліції Василя Варцаби на робочому місці не було. З активістами зустрівся його заступник і запевнив, що завтра головний міліціонер області дасть всі відповіді на питання активістів.

Нагадаємо, застосування силових методів до мирних акцій протесту не підтримують в усіх регіонах України. Про це свідчать результати опитування, проведеного з 20 по 24 грудня 2013 року фондом "Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" та соціологічною службою Центру Разумкова. Згідно з результатами опитування, за застосування сили для розгону Євромайдану висловився 1 % респондентів у Західному регіоні, 6 % - у Центральному, 30 % - на Півдні і 27 % - на Сході.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 930 | Додав: adminA | Теги: блокують дороги і пікетують владу, регіони повстали.ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]