Чт, 2024-04-18, 05:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:23
Рейтинг найбільш очікуваних відеоігор: вбивства, секс та мотоцикли. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу
В останні роки приставковим іграм дуже заважали обмеження обчислювальних потужностей Xbox 360 і PlayStation 3. Але з недавніми анонсами куди більш потужних Xbox One і PlayStation 4 індустрія пожвавилася. На найбільшій галузевій виставці E3 були продемонстровані безліч цікавих проектів. Журнал Forbes опублікував список шести них, запланованих на найближчий рік і претендують на статус головних хітів, повідомляє NEWSru.com.

Один з найдовше очікуваних геймерами - проект Watch Dogs. Дія в ньому розгортається в альтернативній версії Чикаго, де всі об'єкти підключені до єдиної комп'ютерної мережі, доступ до якої дозволяє головному герою-хакеру управляти ними, а також отримувати інформацію про оточуючих людей і втручатися в різні ситуації. Ідея вже зібрала чимало похвал, однак повної впевненості в її успіху немає, оскільки нічого подібного раніше не існувало

Другий проект - Batman: Arkham Origins. Це приквел до Batman: Arkham Asylum, що вийшла в 2009-му, яка потрапила до Книги рекордів Гіннеса як "найбільш високо оцінена критикою як супергеройська гра в історії". У новій версії зберуться різні герої зі світу Бетмена, а арсенал головного персонажа поповниться новим пристроєм .

Assassin's Creed IV: Black Flag - новий випуск популярної франшизи, що поєднує її фірмові риси (історичний антураж, переміщення по пересіченій місцевості, капюшон героя) з піратською романтикою. Додавання до моделі, що вже зарекомендувала себе, значних змін антуражу робить ситуацію практично безпрограшною .

Destiny - розробка компанії Bungie, дія в якій відбувається в далекому майбутньому. Попередній проект Bungie - Halo - став суперуспішним. На відміну від нього Destiny буде представлений не тільки на Xbox, але ще й на PlayStation .

П'ята серія франшизи Forza Motorsport вийде в один день з приставкою Xbox One і буде доступна тільки для неї, що має допомогти продажу не тільки приставки, а й самої гри. Серед інших плюсів - графіка, яка вже викликала чимало захоплених відгуків в Інтернеті .

Quantum Break - експериментальний проект, що об'єднує гру з телесеріалом: розробник гри - компанія Remedy - відзняв велику кількість відеоматеріалу з живими акторами, який буде демонструватися в Quantum Break між ігровими рівнями, причому на розвиток сюжету буде впливати своїми діями геймер .

Перша еротична гра для шолома віртуальної реальності (ВІДЕО 18+) за крок до випуску

Еротичні ігри здаються очевидним жанром для шолома віртуальної реальності. Гра Wicked Paradise - перший подібний проект для перспективних окулярів Oculus Rift. Розробники запевняють, що намагаються створити не банальну тривимірну порнографію, а гру з драматичним сюжетом і багатьма персонажами, повідомляє NEWSru.com з посиланням на Slon.ru.

"Неявні еротичні сцени в Mass Effect (відеогра 2007 року в жанрі рольового бойовика - ред.) набагато сексуальніші за традиційні ігри для дорослих, - заявив засновник Wicked Paradise Ерун Ван ден Босх в інтерв'ю порталу Road to VR. - Річ у тім, що в Mass Effect у вас є емоційний зв'язок з персонажами - без нього людина ніколи не буде відчувати до героїв потягу. Віртуальна реальність здається ідеальним медіумом для еротичних ігор, тому що з її допомогою ти можеш справді змусити людину відчувати".

Нагадаємо, що в грудні 2012 року розробкою дебютної еротичної гри для Oculus Rift займалася студія Sinful Robot. Але як пише Gmbox.ru, пізніше головний інвестор раптово зник разом з грошима, і розробникам на чолі з Ван ден Босхом довелося у терміновому порядку реструктурувати студію - на щастя, проект залишився на плаву.

"Мене завжди вражав той факт, що є сотні найкрасивіших шутерів, але жодної пристойної еротичної гри, - коментує Босх. - Само собою, спроби були, але майже всі виявлялися сміховинно невдалими. Там були якісь нереальні моделі, які рухалися, ніби іржаві роботи".

А ось як, на думку Босха і його команди, повинна виглядати правдоподібна іграшка.

Wicked Paradise буде виходити окремими серіями. І якщо спершу гра буде орієнтована тільки на гетеросексуальних чоловіків, то з часом додасться підтримка різних статей і сексуальних орієнтацій. За визнанням Босха, він вже отримав багато позитивних коментарів і від людей з обмеженими фізичними можливостями, які хотіли б за допомогою цієї гри урізноманітнити своє сексуальне життя.

Oculus Rift - окуляри віртуальної реальності, які мають надійти у продаж на початку наступного року. Перші прототипи пристрою цієї весни вже були відправлені розробникам. Минулого літа творці Oculus Rift зібрали на Kickstarter 2,5 млн доларів. Днями стало відомо, що творці залучили 16 млн доларів від кількох венчурних фондів.

Зазначимо, що прихильність до ігор призводить до видозмін в організмі геймерів. Не секрет, що ігроманія часто супроводжується захворюваннями опорно-рухового апарату, викликаними тривалим перебуванням хребта в статичному стані. Також виникають випадки гіперкінестезіі і IAD (Internet Addiction Disorder).

Довідка

Гіперкінестезія - порушення діяльності головного мозку, яке супроводжується серйозним ослабленням уваги і раптовими неконтрольованими розрядками моторної енергії.

IAD (Internet Addiction Disorder) - мережева, комп'ютерна залежність. Феномен психологічної залежності, що виявляється у відході від реальності, при якому процес навігації за допомогою гаджетів призводить до втрати здатності повноцінно функціонувати в реальному світі. При цьому наголошується прагнення у залежної особистості взяти гору над власною неповноцінністю. Ігри створюють у неї ілюзію подолання кордонів і приховують класичну фантазію всемогутності і перемоги над обставинами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1346 | Додав: adminA | Теги: Рейтинг, вбивства, відеоігор, секс та мотоцикли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]