Пт, 2024-03-29, 18:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:50
Режим НС оголосила влада Нью-Йорка
Інші останні Новини світу

нью-йорк Мер Нью-Йорка Ерік Адамс у п'ятницю, 7 жовтня, оголосив про режим надзвичайної ситуації через великий поток нелегальних мігрантів, які прибувають до міста.

"Ми перебуваємо у стані кризи. З квітня цього року понад 17 тис. прохачів притулку, більшість із них з Південної Америки, були доставлені автобусами до Нью-Йорка з наших південних кордонів. Сьогодні я оголошую режим НС у Нью-Йорку та видаю відповідний указ", – сказав він у ході звернення до мешканців мегаполісу.

За словами мера американського мегаполісу, систему притулків для безпритульних у місті зараз завантажено на 100%, нічліга постійно шукають понад 60 тис. людей, майже 20 тис. з яких – діти. У найближчий рік кількість мігрантів, що прибудуть до Нью-Йорка, може перевищити 100 тис. людей.

Адамс пояснив, що такий захід потрібний для кращої координації всіх відомств, облаштування центрів допомоги мігрантам та спрощення бюрократичних процедур.

Міська влада, поінформував Адамс, планує витратити до кінця 2022 року близько 1 млрд доларів на подолання міграційної кризи. Мер попросив виділити Нью-Йорку кошти екстреної федеральної допомоги та допомоги штату.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 352 | Додав: admin | Теги: Нью-Йорк, Мігрант, НС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]