Пт, 2024-04-19, 06:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:32
РНБО - за добу сили АТО знищили дві військових колони терористів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Дії сил АТО супроводжуються нанесенням "точкових ударів" авіації по базах і опорним пунктам терористів. Про це повідомив сьогодні, 9 серпня 2014 року, на брифінгу спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО України полковник Андрій Лисенко, інформує офіційний сайт центру.

Зокрема, за словами Лисенка, біля Горлівки Донецької області було знищено 10 одиниць броньованої техніки терористів з екіпажем.

"Ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили біля населеного пункту Антрацит на Луганщині", - уточнив Лисенко.

Також сьогодні Лисенко повідомив подробиці останніх передислокацій підрозділів Збройних Сил РФ уздовж державного кордону з Україною.

За словами полковника, до села Вейделівка Воронезької області РФ, що знаходиться у 10 км від Державного кордону України, передислоковано підрозділи Псковської повітряно-десантної дивізії ЗС Росії", - зазначив він.

Окрім того, у Ровеньках Воронезької області РФ в піонерському таборі "Айдар" дислокується російський танковий полк, з 11 липня на території Брянської області продовжують розгортання батальйонні тактичні групи Збройних сил Росії у складі 32-ї та 35-ї окремих мотострілецьких бригад, які прибули з міста Шилово Новосибірської області та міста Алєйск Алтайського краю, та 120-ї артилерійської бригади з міста Юрга у Кемеровській області.

"Особовий склад цих з’єднань проводить підготовку вогневих позицій, маскує та укріплює райони розташування, а також облаштовує польові табори", - додав Лисенко.

Російське командування використовує практику незаконного закидання в Україну під виглядом "бойовиків" особовий склад цілих підрозділів, наприклад, 45-го елітного полку ВДВ.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 891 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, добу, дві військових колони терористів. В, РНБО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]