Пт, 2024-03-29, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:50
Роботу Морської адміністрації Кабмін запустив
Інші останні Економічні новини

Кабмін запустив роботу Морської адміністрації

Заступник голови Мінінфраструктури заявив, що Морська адміністрація готова до виконання покладених на неї завдань.

Кабінет міністрів України в середу, 22 серпня, ухвалив рішення про запуск роботи Державної служби морського та річкового транспорту України. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

"Морська адміністрація повністю готова до виконання покладених на неї завдань. Саме тому, сьогодні, на засіданні уряду, схвалено рішення про запуск роботи Морської адміністрації та забезпечення її функціонування, приведено у відповідність відповідні нормативно-правові акти, які регламентують її діяльність", – наголосив він.

Водночас Лавренюк розповів, чого очікує від Морської адміністрації.

"Дмитро Петренко (голова Морської адміністрації – Ред.) тепер тільки вперед! Суспільство і вся морська та річкова галузь має бачити прозору діяльність Морської адміністрації без корупції! Ми очікуємо позитивних результатів роботи, забезпечення якісного контролю, відкриття Сервісних центрів і ще низки розумних ініціатив, які мають вивести на належний рівень Україну – як морську державу та виконання Україною взятих на себе обов'язків держави прапору, держави порту і прибережної держави", – додав він.

Нагадаємо, 10 січня 2017 року помічник міністра інфраструктури Андрій Пивоварський повідомив, що Міністерство інфраструктури почало реформу морської галузі України, ключовим у цьому процесі є реформування АМПУ. За його словами, повноцінна реформа передбачала створення Морської адміністрації, яка візьме на себе всі завдання АМПУ.

11 квітня Кабінет міністрів України призначив Дмитра Петренка на посаду голови Державної служби морського та річкового транспорту України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: Кабмін, робота Морської адміністрації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]